Dos esportistes del Renshinkan disputen la medalla a la Internacional Super Copa d’Espanya a Alacant

Aquest passat cap de setmana “Tecnificació Mallorca de Judo” es va desplaçar fins a Alacant, seu de la Super Copa d’Espanya Isabel Fernández.

A aquest torneig hi varen prendre part els esportistes del RSK Joan Toni Gallardo, Saif el Arjouni i Jaume Cabrer a la categoria cadets, mentre que Soy Theunisse, Irene Alba i Marc Vives a la categoria infantil.

Amb una participació d’uns 800 esportistes i un nivell molt alt dels participants d’aquesta copa, a on hi participaren totes les autonomies i 6 països, amb quadrants eliminatoris a on s’hi trobaven entre 30 i 70 participants, entre ells els millors del rànquing estatal.

Cadets: Joan Toni Gallardo guanyà una ronda, Saif el Arjouni guanyà 3 rondes, en va perdre 2 i quedà classificat a la setena posició, Jaume Cabrer, no va obtenir resultat.

Infantiles: Irene no va obtenir resultat, Soy Theunisse va guanyar quatre rondes i va perdre a les semifinals disputant-se el bronze però sense aconseguir-ho, igual que en Marc Vices que guanyà 3 combats i també va disputar i perdre el bronze. això sí. aquests resultats els fan ascendir al rànquing estatal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: