Dos judokes del Dojo Muratore a la junta directiva de la Federació Balear de judo

Durant aquesta temporada s’han renovat els membres de l’assemblea de la Federació Balear de Judo i Esports Associats. Com a president de la federació ha tornat a ser elegit el senyor Miquel Àngel Bisquerra, per tercer mandat. La junta directiva està formada per les persones que durant els propers 4 anys dirigiran la federació balear en diferents càrrecs i responsabilitats.

El Dojo Muratore compta amb dos membres dins aquesta junta: en Ponç Gelabert i en Llorenç Gayà.

En Ponç Gelabert serà el vicepresident i a més repetirà en el càrrec de director de l’escola federativa territorial, àrea que s’encarrega dels exàmens de cinturó, cursos de formació dels professors, reciclatges tècnics i preparació de la selecció balear de Kates.

En Llorenç Gayà repetirà com a responsable de la Comissió de Judo Infantil. Serà la primera legislatura que començarà en el càrrec, ja que a la legislatura passada va agafar el testimoni a mitjan mandat. Aquesta comissió s’encarrega del judo dels menors de 12 anys.

Per primer cop el Dojo Muratore tendrà  a dues persones a la junta directiva de la Federació Balear i serà l’únic club de Balears amb dos membres a la Junta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: