Dos nous cotxes patrulla s’incorporen a la flota de la Policia Local de Son Servera

Es tracta de dos cotxes híbrids de la marca Toyota.
La Policia Local de Son Servera ha incorporat dos nous cotxes patrulla a la seva flota de vehicles. Es tracta de dos Toyota Prius híbrids equipats amb tots els complements propis del cos, així com aparells d’emissió, panells informatius, mampares protectores o vidres blindats entre molts altres.
L’Ajuntament serverí ha duit a terme aquesta inversió per tal de renovar progressivament la flota de vehicles de la Policia, ja que substitueixen dos cotxes amb més de 250.000 km i més de 10 anys.
“Des de Policia creim que és important que els nostres agents puguin tenir un bon equip per fer el seu treball amb les millors condicions. Reparacions constants en els últims anys ens han fet prioritzar aquesta compra que al final suposarà un estalvi evident”, ha explicat Sergio Valbuena, regidor de Policia.
D’aquesta manera no sols es millora la flota sinó que també es continua apostant pel medi ambient amb un cotxe molt menys contaminant.
Ara per ara, la Policia Local de Son Servera disposa d’una flota total de 6 cotxes, 5 motos, un furgó renovat l’any passat, 2 bicicletes i una barca per fer les feines propies del control marítim.
L’entrega dels nous vehicles s’ha fet aquest dimarts a la comissaria de la Policia Local, on també s’ha aprofitat per presentar oficialment tres nous membres que s’incorporen a l’equip en règim de pràctiques una vegada superada la seva etapa acadèmica. Els tres agents més suposaran un reforç per la plantilla per tal que puguin desenvolupar millor la seva feina per a la ciutadania.
A la presentació han assistit el regidor de Policia, Sergio Valbuena, i  la batlessa, Natalia Troya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: