Durant la setmana del 11 al 18 de maig celebrem el Dia Internacional dels museus

Estam treballant amb la reobertura del Museu, estudiant totes les mesures a prendre per garantir la seguretat tant de la gent que hi fem feina com dels visitants. La setmana vinent vos anirem informant.

Mentre ens preparam per participar amb la @MuseumWeek a escala mundial de l’11 al 17 de maig tindrem set dies amb set temes i set hashtags que compartirem amb tots els museus del món. El lema general d’enguany és “togetherness”, tots plegats i els altres set temes giren entorn d’aquest.

Així, les etiquetes d’enguany són: dilluns 11, #HeroisMW #heroesMW; dimarts 12 de maig, #CulturaenQuarantenaMW #CultureInQuarantineMW; dimecres 13 de maig, #JuntsMW #togetherMW; dijous 14 de maig, #MomentsMuseuMW #MuseumMomentsMW; divendres 15 de maig, #ClimaMW #climateMW; dissabte 16 de maig, #TecnologiaMW #technologyMW; diumenge 17 de maig, #SomnisMW #dreamsMW.

Segueix els museus de les Balears aquests dies més que mai i celebra amb nosaltres la festa dels museus!

Per altra banda, dia 18 de maig és el Dia Internacional dels museus i ja sabeu que tradicionalment fèiem festa grossa. Aquest any ho celebrarem d’una altra manera però de ben segur ho farem. Ja sabeu que el cap de setmana de dia 18 sempre celebràvem un sopar amb tots els socis on cada un duia un plat cuinat. Què vos sembla si ens enviau fotografies d’algun plat que hàgeu cuinat aquests dies i que podríeu haver dut al sopar o una frase amb una fotografia del que significa el Museu per vosaltres. Ens ho podeu fer arribar al whatsapp del Museu 647247563 o al mail museu@manacor.org. Així dia 23 de maig, divendres, ho publicarem a les xarxes i estarem tots plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: