El camp de futbol de ses Eres estrena nova gespa

Les obres s’han duit a terme gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca.

El Camp de futbol de Son Servera ha estrenat nova gespa després que el consistori serverí s’adherís a una subvenció del Consell que ha permès el canvi de sòl després de més de deu anys.

Així, aquest dimecres horabaixa, se n’ha fet la inauguració oficial que ha comptat amb la presència de la directora insular d’Esports, Margalida Portells; el batle del municipi, Antoni Servera; el regidor d’Esports, Ramon Reus; i el president del CD Serverense, Jordi Caldentey.

«Havia arribat al final de la seva vida útil i es trobava deteriorat i desgastat. La vida d’una gespa a un camp de futbol és de 10 anys», ha explicat el regidor d’Esports, Ramon Reus. És per això que des del principi es varen voler adherir a aquesta subvenció que finalment ha fet possible el canvi.

«Era un canvi que dúiem al programa electoral i una promesa que havíem fet a club i als jugadors, per la qual cosa estam molt contents que finalment s’hagi pogut dur a terme», ha conclòs Reus.

Les obres del canvi de gespa, que han durat poc més d’un mes, han disposat d’un pressupost d’uns 122.000 euros aproximadament.

Després de la inauguració, els juvenils del CD Serverense ja han estrenat la nova gespa amb un partit contra el col·legi Sant Pere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: