El Centre CEIPIEMM Simó Ballester canta Nadal

Aquest passat divendres 13 de desembre, l’alumnat del Centre Educació Infantil i Primària Integrat en Ensenyaments Elementals de Música Simó Ballester de Manacor, va dur a terme un concert de Nadal molt especial. Tots els alumnes del centre posaren les veus a una Cantata de Nadal, amb l’acompanyament de l’Orquestra de Corda dels alumnes de Grau Elemental del Conservatori de Música i Dansa de Mallorca.

Alumnes i famílies ompliren l’Esglèsia dels Dolors de Manacor, vivint l’experiència d’un acte compartit amb música en directe. Cal destacar que ha estat una gran experiència, viscuda per part de tots els participants i també pel públic, qui fou respectuós de manera exemplar.

Aquest acte forma part de la col·laboració conjunta de professorat del centre Simó Ballester amb el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Amb el projecte de música, ambdós centres comparteixen professorat, fet que permet due a terme activitats conjuntes.

D’aquesta manera, el professor de contrabaix Miquel Ferrà dirigí vàries peces i també Josep Romero, professor de violoncel i director del Conservatori Professional, dirigí la resta del concert. Es comptà amb la col·laboració d’una ex-alumna del centre, Antònia Pou, com a solista amb l’assessorament del Conservatori Municipal de Manacor del qual n’és alumna de cant.

L’AMIPA del CEIPIEEM Simó Ballester va coordinar el moment de berenar, entre l’assaig i els concert, comptant també amb els 40 alumnes de l’orquestra de corda que vengueren de fora. L’equip docent fa constar que amb gran paciència i coordinació per part de tots, l’acte va sortir molt bé. Des d’aquestes planes ens desitjen bones festes, amb salut, alegria i música.

Que el Nadal sigui un moment de reflexió per a compartir, tant com la resta de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: