El Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor es millora amb un nou camp de futbol 11

Les obres es podran dur a terme gràcies a una subvenció del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha signat el contracte d’adjudicació del projecte d’ampliació del Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor; un projecte que executarà un nou camp de futbol 11 que substituirà l’antic camp de futbol del nucli, que era d’arena. Avui, a més, la vicepresidenta del Govern i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets ha visitat les obres juntament amb alguns membres del consistori llorencí.

El nou camp de futbol 11 tindrà dos camps de futbol 7 inscrits en ell i tindrà una superfície esportiva de gespa artificial de 7,257,6 m² . A la nova construcció, s’hi inclouran també tots els equips tècnics necessaris per al funcionament òptim del camp així com enllumenat, reg i drenatge i l’equipi esportiu complementari, com són les porteries, banderoles i banquets per jugadors i entrenadors.

El projecte ha comptat amb un pressupost total de 667.483,51 euros dels quals 500.000 euros han estat aportats pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics i la resta pel mateix Ajuntament. A partir de l’assignació del contracte, ara, l’empresa guanyadora del concurs, haurà de fer l’acte de comprovació de replanteig. Acte que marcarà l’inici de les obres, que tenen previst durar 3 mesos a partir d’aquesta comprovació de l’empresa.

Aquest camp de futbol respon a la necessitat de dotar al Centre d’una de les peces dinamitzadores clau per estar en ple funcionament i rendiment alhora que es vol fomentar la desestacionalització de la zona turística, la qualitat de l’oferta i de les infraestructures i augmentar la competitivitat enfront altres zones turístiques.

El Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor fou impulsat a l’any 2011 i aglutina instal·lacions esportives i de lleure a l’aire lliure amb un edifici de serveis, amb un bar-cafeteria, i un edifici d’atenció i informació turística. En un futur es preveu la construcció en el recinte de pistes de tennis, pàdel, voleibol i altres esports amb la finalitat de potenciar el turisme actiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.