EL cicle “Manacor Tech Vespres” posa grans experts tecnològics a l’abast de la ciutadania i l’empresa local

Cada dijous del 8 al 29 de novembre se celebraran les xerrades a l’Espai Na Camel·la.

L’Ajuntament de Manacor posa en marxa la segona edició del “Manacor Tech Vespres”, un cicle de xerrades de caràcter tecnològic dirigides a persones empresàries, emprenedores, interessades en noves tecnologies i al públic en general. Temes tan interessants com drons, big data, SEO i ciberseguretat es donaran cita en aquesta segona edició d’aquestes jornades de caràcter tecnològic realitzades per experts de les noves tecnologies i que se celebraran cada dijous del mes de novembre a la sala 1 de l’Espai na Camel·la a les 19 h.

I és que aquest cicle de xerrades complementa el servei de Desenvolupament Local, al qual “tothom pot acudir per rebre orientació i ajuda per madurar idees de negoci, fer el pla d’empresa, trobar la forma jurídica adequada, realitzar correctament els tràmits per a la seva posada en marxa i trobar assessorament, ajudes, subvencions i finançament per fer-lo possible”, ha recordat la batlessa, Catalina Riera.

Dijous 8 de novembre encetarà el cicle la xerrada que du per títol “Drons, usos i possibilitats”, que oferirà Joan Morro, membre de l’Associació Balear d’Operadors Drons (ABODRON) i expert operador de drons que dirigeix la seva pròpia empresa que ofereix diferents serveis professionals. Morro explicarà als assistents la seva experiència professional, parlarà dels requisits per poder operar amb drons, quins són els usos i les possibilitats que ofereixen. També explicarà els diferents tipus de drons que es troben al mercat, tant en l’àmbit professional com en el d’oci. Durant la jornada es podran veure diferents aparells en exposició.

Dijous 15 de novembre l’experta Mar Muñoz, cap executiva de la seva pròpia empresa, que compta amb més de 20 anys d’experiència en el món de la tecnologia orientada al turisme, parlarà de les dades massives. Mar Muñoz parlarà de la tecnologia per millorar els processos de negoci basats en tècniques del Big Data. L’experta basarà la xerrada en la seva pròpia experiència definint conceptes, tècniques i casos d’èxit. El següent dijous, dia 22 de novembre, Tomeu Fiol, expert en posicionament web, revelarà les estratègies i les eines que ha utilitzat en el seu blog dedicat al turisme familiar per Mallorca per aconseguir un ampli nombre de seguidors. Tomeu Fiol també parlarà d’altres experiències d’èxit a l’hora de posicionar continguts.

Finalment, dijous 29 de novembre, tancaran el cicle els experts en ciberseguretat Víctor Pujadas i Domingo Díaz, que formen part d’una empresa balear especialitzada en ciberseguretat i que opera internacionalment. Des de la seva pròpia experiència parlaran dels principals riscos que es poden trobar al món virtual: virus, atacs, perdudes, robatoris, encriptació d’informació, i de com prevenir i tractar totes aquestes situacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.