El cicle Tardor Poètica de Manacor presenta Josep M. Martí Duran, un dels grans especialistes mundials en corda pinçada

El concert tindrà lloc aquest diumenge 11 d’octubre a les 19h al Conservatori
Municipal de Manacor.
El cicle de música clàssica de la novena edició Tardor Poètica presenta Josep Maria Martí Duran, un dels grans especialistes mundials en corda pinçada. L’intèrpret presentarà el seu treball “Ad Algea”, fruit de la recerca entorn de les possibilitats de la tiorba a partir d’un dels repertoris en què més s’ha especialitzat en els darrers deu anys de carrera: les òperes de G. F. Händel i d’H. Purcel.

Des del principi de la seva carrera, Josep Maria Martí Duran va treballar amb els principals grups especialitzats en Música Antiga, amb els qui actualment continua col·laborant de manera regularment. Algunes de les formacions més destacades són Le Concert donis Nations i Hespèrion XXI (dir. Jordi Savall), L’Arpeggiata (dir. Christina Pluhar), la Early Opera Company (dir. Christian Curnyn), Cafe Zimmermann (dir. Pablo Valetti), La Terza Prattica (dir. Massimiliano Toni) o Els Músics de sa altesa (dir. Luis Antonio González), entre altres.

En la seva intensa carrera concertística ha actuat a les sales més prestigioses de tot el món i ha gravat en diferents ocasions per a emissores com France Musiqui, Ràdio France, RNE, BBC i Catalunya Ràdio, i els segells Warner Classics & Erato, SONY i Alpha.

El concert tindrà lloc aquest diumenge 11 d’octubre a les 19h al Conservatori Municipal de Manacor. L’entrada és gratuïta, però com que la capacitat és limitada es prega als assistents que facin la reserva d’invitacions al Conservatori de Manacor o a l’adreça electrònica musica@manacor.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: