El Cinemaclub del Petit Nautilus projecta avui Porto Cristo el film “Mirai, la meva germana petita”

⏩AFORAMENT LIMITAT. Recollida d’invitacions a l’Oficina de Turisme de Portocristo, de dilluns a divendres de 10 h a 14 h. Reserves al 971 84 30 65 o a cinemaclub@39escalons.org.

Una pel·lícula d’en Mamoru Hosoda
Japó, 2018. 101 min
Versió en català
El petit Kun, de quatre anys, viu una infància feliç… fins que neix la seva germana petita, Mirai. Quan veu que el nou nadó es converteix en el centre d’atenció dels pares, es torna cada vegada més gelós. Com un petit príncep de la casa destronat, cada dia que passa es refugia més en si mateix passant el temps en solitud dins el jardí de ca seva. Emperò un dia qualsevol, amagat entre altres plantes, dins aquest jardí hi creix de sobte un arbre màgic. En Kun es veurà transportat a un món fantàstic on el passat i el present es barrejaran i on coneixerà la seva família a diferents edats. A través d’aquestes aventures, en Kun anirà descobrint la seva pròpia història.

Organitzen: Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Cinemaclub 39 escalons i Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: