El Club Bàsquet Manacor iniciarà la propera temporada amb un total de 22 equips federats en totes les categories, més l’escoleta de bàsquet per a nins i nines a partir de 4 anys

Any rere any el Club Bàsquet Manacor està creixent tan a nivell qualitatiu com a nivell quantituatiu. Si l’actual situació santitària ho permet, el nostre Club iniciarà la temporada 20-21 amb un total de 22 equips des de la categoria premini fins a la categoria sénior. A més, com cada any, compaterm amb l’ESCOLETA DE BÀSQUET per a nines i nins a partir de 4 anys.

Amb un total de 8 equips FEMENINS  i 14 de MASCULINS, el Club Bàsquet Manacor serà un any més uns dels Club esportius amb més jugadores i jugadors de totes les nostres illes. A més, seguirem comptant amb un gran grup humà d’entrenadores i entrenadors, preparador físic i psicòleg esportiu, per tal de dur endavant un projecte, no només esportiu, sinó també educatiu i social.
Tots els equips federats del Club Bàsquet Manacor comptaran amb entrenadores i entrenadors titulats amb l’objectiu de portar a terme la millor tasca esportiva, educativa i social possible per tal de fer que els nins, les nines i els familiars del nostre Club es sentin acollits en les millors mans i puguin trobar en el nostre Club un ambient proper i familiar.
Amb un total de més de 300 jugadors i jugadores des dels 4 anys fins a l’edat adulta i amb una massa social superior al miler de persones entre mares, pares, germans, germanes, entrenadors, entrenadores, delegats, delegades, espónsors i col.laboradors, ens alegram molt de poder ser un referent educatiu i esportiu tant del nostre municipi com de les nostres illes i donar cabuda a totes les nines i a tots els nins que vulguin disfrutar de l’esport i passar a formar part d’una gran família!.
Si us fa ganes entrara a formar part de la família del Club Bàsquet Manacor us podeu possar en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon 667 02 50 63 o enviant un correu electrònic a : basquetmanacor@gmail.com.
#sombàsquetmanacor
#mésqueunclubunafamília
#ferbàsquetésferamics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: