El col·lectiu skater ja gaudeix del nou skateparc de Manacor

L’Ajuntament de Manacor inaugurà aquest dissabte en el marc de les Fires i Festes de Primavera el nou skateparc contruït al carrer Camp de na Serra, al polígon agroalimentari. En una diada plena d’activitats i marcada pel bon ambient i elevada participació, s’hi realitzaren competicions de bowl, best trick i rollers, hi ha hagut concerts i demostració, acompanyat de cuina sobre rodes.

El delegat d’Esports, Artur Aguiló, destacà que “és un dia d’alegria i per estar contents després de tants anys de peticions perquè es construís aquest skateparc”. Així mateix, també demanà als usuaris “que el cuidin i respectin”.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, també va fer referència al procés participatiu que ha envoltat la construcció d’aquesta instal·lació esportiva, recollint les necessitats que hi havia entre la població més jove. “Aquesta instal·lació no és només de l’Ajuntament, sinó que és vostra. Aquest skateparc és per a vosaltres, però també sou els responsables de cuidar-lo i tenir-lo en condicions”, assegurà.

Característiques

El nou equipament públic esportiu té una superfície de 1.500 metres quadrats i compta amb dos nivells diferenciats i un espai adjacent de 850 metres quadrats. La pista d’skate té 651 metres quadrats de superfície i consta d’un grup d’impulsors d’alçades diverses format per una combinació de rampes corbes i plans inclinats. A la part baixa de la parcel·la s’hi han col·locat dos mòduls de rampes corbes tipus quarter, enfrontats entre ells i separats per un altre mòdul de plataforma amb i rampes corbes (funbox). Al costat s’hi ha instal·lat un mòdul tipus box i una barana patinable. A la part alta de l’espai hi ha el mòdul tipus bowl, amb una profunditat màxima de 1.80 metres i mínima de 1.20 metres. La unió dels dos nivells s’ha realitzat mitjançant una rampa que ocupa tota l’amplària de la pista i que contindrà diferents mòduls com el hubba, o elements com graons i baranes.

El paviment de la pista d’skate sés de formigó polit i el de les zones de pas de formigó amb un acabat fratassat. Pel que fa als elements horitzontals, són de formigó reforçat amb fibres.

També s’ha construït un itinerari accessible des de la via pública fins a la pista esportiva des de l’accés principal al carrer Camp de na Serra. La parcel·la té pendent en diagonal, pel que s’hi accedeix des del punt més baix, pel carrer Camp de na Serra, tot i que també s’hi pot accedir des de la zona verda annexa situada al carrer de les Pageses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: