El concert solidari pel Llevant de Son Servera recapta gairebé 4.000 euros per als damnificats per la torrentada

Avui les dues entitats col·laboradores i l’Ajuntament han fet l’ingrés de la recaptació als comptes habilitats de Sant Llorenç i Artà.

Amb el compromís d’ajudar totes aquelles persones veïnes que han sofert danys en les inundacions del passat 9 d’octubre, l’Ajuntament de Son Servera va organitzar, amb la col·laboració de les associaicions locals ‘Son Servera Solidari’ i ‘Quatre Mans’, un concert solidari on varen actuar alguns dels grups de l’illa més rellevants del moment, com ara Roig, Anegats o Onion Rabit, entre molts altres.

El concert, que es va celebrar el passat 10 de novembre a la plaça des Mercat, fou tot un èxit de públic, fet que va permetre arribar a recaptar un total de 3.923,02 euros. L’associació ‘Son Servera Solidari’ s’encarregà de les paradetes de menjar i ‘Quatre Mans’, de les barres de bar. L’Ajuntament, organitzador de la vetlada, va decidir que l’entrada seria a taquilla inversa, és a dir, que cadascú aportàs la quantitat que desitjàs a manera d’entrada.

Finalment, després del recompte d’aquest dimecres, 28 de novembre, les associacions han fet entrega a l’Ajuntament de les seves aportacions, que s’han ingressat en els comptes dels municipis més afectats, Sant Llorenç des Cardassar i Artà, sumant-se així a les moltes mostres de suport fetes cap als afectats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: