El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç impulsa la seguretat de la destinació Cala Millor amb cursos formatius al sector turístic

La intenció és oferir una destinació de confiança sanitària oficial amb personal format que garanteixi tant la seva seguretat con la dels visitants.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar oferirà a partir d’aquest mateix mes de juny cursos de formació adreçats a tot el personal del sector turístic amb l’objectiu de poder oferir als futurs visitants una destinació segura i poder disposar en els establiments turístics del municipi de les màximes garanties de seguretat i higiene.

Aquests cursos recullen mesures higienicosanitàries adreçades al sector turístic i als gestors dels espais públics que suposen poder garantir aquesta confiança sanitària que tots els qui interactuen amb els turistes tenguin la formació suficient per garantir la seguretat tant pròpia com del visitant.

Tots els cursos són gratuïts, ja que seran finançats al cent per cent pel Consorci de Turisme, i estan a l’abast de tothom que ho demani.

Contenen també especificacions de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió de riscos. En concret, s’impartiran cursos adreçats a hotels i establiments d’allotjaments turístics, bars i restaurants, comerços i tendes de roba o souvenirs, establiments i activitats d’oci i temps lliure, turisme actiu, a més d’un curs de mobilitat i transport per a taxistes, cotxes de lloguer o bicicletes, i també un per a personal d’espais públics i patrimonials.

Reforçar i consolidar els coneixements sobre la COVID-19 relacionats amb la cadena d’infecció i la seva prevenció, treballar els procediments específics d’actuació que puguin ser necessaris en l’àmbit específic de l’establiment, conèixer i aplicar correctament les diferents guies sanitàries oficials sobre la COVID-19 o els aspectes preventius específics que hagin estat establerts en cada sector empresarial són alguns dels objectius dels cursos.

Els cursos es començaran a impartir aquest mes de juny a l’Auditori de sa Màniga en diferents sessions dividides en blocs i pretén ser l’inici per tal que tots els establiments d’ambdós municipis, sota el paraigua del Consorci, puguin arribar a obtenir la Certificació de Qualitat que han posat en marxa el Ministeri de Sanitat i l’ICTE, que avalen també aquestes formacions.

Aconseguir el Safe Tourism Certified suposa per als establiments una garantia oficial de destinació segura que marcaria una diferència clau vers altres destinacions.

Les inscripcions es faran de forma telemàtica o per via telefònica i tendran un aforament limitat. A la web de visitcalamillor.com es podrà trobar tota la informació. Es té previst que a final d’aquest mes de juny ja s’hagin impartit tots els cursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: