El curs de monitor de temps lliure impartit a Son Servera acaba amb 11 nous alumnes formats

La d’enguany ha estat la quarta edició del curs que prepara als participants per a un ofici amb cada vegada més demanda.
L’Ajuntament de Son Servera, a través de la Regidoria de Joventut i amb col·laboració amb l’empresa Fonaesport ha ofert per quart any consecutiu la formació de monitor de temps lliure a la comarca del Llevant.
Aquest dimarts 23 de juliol, la primera part del curs ha posat el punt final amb una cloenda al Centre d’Informació Jove on hi ha assistit la batlessa, Natalia Troya i la regidora de Joventut, Maria Arenas.
Aquesta primera part, dividida en tres mòduls, ha donat als 11 participants les eines per a desenvolupar capacitats tècniques i mètodes adequats per poder desenvolupar aquesta tasca. Unes eines que començaran a emprar ja en la segona part d’aquest curs, la part pràctica que, la majoria d’alumnes, ha optat per fer a les escoletes del municipi.
En aquesta formació hi poden participar joves a partir dels 18 anys que tinguin l’educació secundària obligatòria.
«Aquesta professió té una gran demanda, de fet, nosaltres preparem joves perquè tenim oferta de feina en aquest camp. La majoria de places que cobrim en les nostres escoles d’estiu són de monitors que han fet aquest curs. Creiem amb la formació com a base per a aconseguir una bona sortida professional»; ha explicat Maria Arenas, regidora de Joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: