El departament de serveis socials de l’ajuntament ja atén els usuaris a l’edifici municipal del Carrer Major

En els propers mesos 3 plantes més allotjaran diversos serveis municipals.

El nou edifici municipal del carrer Major ha obert una nova planta al públic coincidint amb el trasllat de les oficines del departament de Serveis Socials al primer pis d’aquest immoble. “Crec que és un moment important, no només perquè amb aquest trasllat milloram les condicions de feina dels treballadors de l’Ajuntament de Manacor sinó que sobretot milloram l’atenció que l’Ajuntament dona als ciutadans i ciutadanes”, ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera, durant la visita a les noves instal·lacions que ha fet amb la regidora de Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà i la coordinadora dels Serveis Socials, Alba Frechilla.

Així el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor ja té obertes a la ciutadania les seves dependències al primer pis de l’edifici municipal del número 22 del carrer Major. “Ens hem traslladat a aquest nou espai, que ens permet estalviar uns 1.600 euros en lloguers cada mes, i oferim espais més adequats i adaptats a les necessitats dels nostres usuaris”, ha explicat la coordinadora del departament. Des de l’Ajuntament han afegit també que amb el trasllat de les oficines dels Serveis Socials s’estalviaran prop de 20.000 euros cada any en concepte de lloguers.

Des del departament de Serveis Socials la regidora Maria Isabel Bauzà ha explicat que “hem hagut de retardar el trasllat de les oficines de Serveis Socials perquè estàvem a l’espera de quin seria l’ús final de l’edifici del quarter dels sementals, perquè si aquell edifici no hagués pogut servir per ampliar l’escola, haguéssim hagut de traslladar-nos allà”. Ara ja és oficial que l’edifici del quarter dels sementals es destinarà a usos educatius “i com que s’ha extingit el conveni que lligava l’immoble a usos socials ens hem pogut traslladar a les noves oficines del carrer Major”, ha conclòs Bauzà.

Més plantes

Precisament per deixar de pagar lloguers, per seguir millorant l’atenció a la ciutadania les condicions de treball del nostre personal i per poder comptar amb edificis municipals adaptats a les persones amb mobilitat reduïda, s’estan adequant tres nous pisos de l’edifici. “Tots els serveis que oferim des de l’Ajuntament han crescut molt, atenem molta més gent i necessitam espais que ens permetin treballar amb comoditat i que ens permetin seguir creixent en el futur”, ha explicat la batlessa Catalina Riera.

D’aquesta manera “ja s’estan enllestint les obres dels pisos segon, tercer i quart, que se sumaran a les del soterrani, la planta baixa i el primer pis, que ja estan adequades”, ha afegit la batlessa. Des de l’Ajuntament han anunciat que la intenció del consistori és que el segon pis es destini a Serveis Socials, “la SAM es traslladarà al tercer pis i així la planta baixa es convertirà en la recepció de l’edifici i acollirà una gran sala d’exposicions”, ha afegit la batlessa. Per acabar Catalina Riera ha explicat que “la quarta planta acollirà alguns dels serveis municipals que en la seva ubicació actual no estan adaptats a les persones amb mobilitat reduïda”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.