El Departament de Serveis Socials de Son Servera incorpora un vehicle elèctric al seu equip mòbil

L’Ajuntament s’ha adherit a una subvenció del Consell per adquirir aquest nou vehicle.
L’Ajuntament de Son Servera ha rebut aquest dimecres, 31 d’octubre, un nou cotxe cent per cent elèctric que millorarà i facilitarà la mobilitat dels tècnics dels Serveis Socials Municipals.

Aquest vehicle, valorat en 29.500 euros ha estat finançat íntegrament pel Consell, després que des de la regiduria de Serveis Socials impulsés i presentés la sol·licitut per tal de poder adherir-se a una de les convocatòries de subvencions per a la millora i eficiència energètiques. Aquesta iniciativa ha permés que el cost d’aquest nou vehicle sigui cero per l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, el personal municipal de Serveis Socials pot atendre les visites a domicili oportunes de manera més còmoda i sostenible.

La regidora de Serveis Socials, Dori Moreno, ha valorat molt positivament aquesta nova adquisició, ja que “necessitàvem un vehicle més per a l’equip perquè actualment només en disposàvem d’un per a tot el departament. I quina millor manera de cobrir aquesta necessitat que amb un vehicle que alhora potencia la sostenibilitat ambiental”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: