El Dojo Muratore porta el seu judo a diversos llocs de l’illa

Els passats dilluns i dimarts 29 i 30 de gener, les instal·lacions del Dojo Muratore, situat a la Plaça Sant Jaume de Manacor, varen rebre la visita dels alumnes de 2n d’ESO de Sant Vicenç de Paül.

Uns cinquanta alumnes varen ser els que varen poder gaudir del taller-demostració de judo impartit pel mestre Llorenç Gayà. Tots ells varen realitzar els principis bàsics de Judo d´una forma molt dinàmica i divertida.

El mateix dilluns 29, el mestre Dani Domínguez va realitzar un altre taller-demostració per a tots els nins de 5, 6 i 7 anys de l´escola de La Salle d´Inca. A aquesta escola ja fa quatre anys que el Dojo Muratore imparteix classes de judo i ha aconseguit que es converteixi amb una de les millors activitats extraescolars.

Cal destacar l’interès i la facilitat d’organització del mestre d´educació física de Sant Vicenç de Paül i de la directora i el cap d’estudis de La Salle d´Inca.

El proper diumenge 18 de febrer podreu veure i gaudir amb les demostracions de Judo del Dojo al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo a on celebraran el seu XXII TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.