El dinar de Nadal de la gent gran de Manacor aplega vuit associacions de tercera edat i més de 450 padrins i padrines

Les persones majors del municipi gaudiren d’un dinar de germanor i del ball posterior

Manacor compta amb gent gran activa i dinàmica.

Ho demostraren les més de 450 persones majors que participaren en les festes de Nadal i acudiren al dinar que dijous dia 21 es va celebrar al polisportiu de La Salle. Es tracta d’un dinar de germanor que impulsa l’Ajuntament en col·laboració amb totes les associacions de persones majors i les residències del municipi. Així, ahir se citaren al poliesportiu de l’escola La Salle de Manacor els integrants de les associacions de gent gran de Son Macià, de Porto Cristo, de s’Illot, de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, l’associació Verge de Lluc, els Amics de les Aules, l’associació de Vídues, a més d’una representació de les residències de persones majors de Manacor i de Porto Cristo.

Els representants municipals acompanyaren els padrins i padrines de tot Manacor i la batlessa, Catalina Riera, en nom de tots els regidors que hi assistiren, va donar les gràcies als assistents “per participar tots junts en aquesta trobada nadalenca de germanor”. La batlessa, a més, va desitjar “que durant aquestes festes passeu bons moments amb la família i els amics i gaudiu dels petits moments de felicitat que la vida mos dona”.

Després dels parlaments, l’Ajuntament va obsequiar cada associació amb un nadaler i es donà el sus a les rifes, la música i el ball que varen divertir els padrins i padrines durant el capvespre. Els entrants, els carbassons farcits, el rostit de pollastre humit amb verdures, el xocolata amb ensaïmada o la copa de cava del dinar varen servir per agafar energia perquè els més balladors s’animassin a sortir a la pista.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.