El director Carles Bover presentà ahir el seu documentari “Gaza” a l’OCB de Manacor

Bombardejos constants, cruels i sistemàtics, que han provocat i provoquen milers de morts i ferits a un territori de tan sols 365 kilòmetres quadrats i amb una població que s’apropa als 2 milions d’habitants i que es troba enrevoltada entre la mar i Israel. Aquest és el trist dia a dia de Gaza davant del silenci de la comunitat internacional.

Així ens ho explicà anit passada el director de Gaza, un joveníssim Carles Bover de tan sols 28 anys, però amb una maduresa i un esperit crític i solidari fora de mida.

És cert que el documentari es pot veure en qualsevol moment ja que es pot trobar penjat a les xarxes, però visualitzar-ho amb més gent com tenguérem l’oportunitat de fer-ho a aquest “Dilluns de l’Obra” amb l’afegitó de poder a més comptar amb la persona que va trepitjar aquella terra i en va gravar les imatges, crea una atmosfera incomparable.

Esperem que aquesta sigui tan sols la primera ocasió de moltes més en què en Carles ens visiti amb treballs tan excepcionals com aquest i que com ha passat en aquest cas, la seva feina serveixi per remoure consciències.

Tot seguit podeu veure el vídeo d’aquesta presentació, si voleu veure’n unes imatges picau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: