El Dojo Muratore present al 4t Shin Gui Tai de la temporada

El passat matí del dissabte 21 d’abril, vuit judoques del Dojo Muratore acompanyats del seu mestre Dani Domínguez es varen desplaçar fins a Felanitx per participar al 4t Shin-Gui-Tai  (entrenament especial de ment-tècnica-cos) de la temporada amb els seus companys de la Sala de Judo Felanitx i del Judo Club Palma.

Aquest entrenament especial va ser dividit en dos torns i dirigit pel mestres de Felanitx: Toni Obrador i Pedro Marcos, i ajudats pels mestres Pep Estelrich i  Mateu Perelló de Palma i Dani Domínguez de Manacor.

El primer torn va ser pels judoques de 8 a 12 anys que varen gaudir d’un Judo completíssim realitzant kata, tècniques de dret i terra, defensa personal, randori, ukemis… i tot el que engloba el Judo, d’una forma molt divertida i educativa.

En segon lloc va tocar als infantils, cadets, juniors i seniors (judoques a partir de 12 anys i fins als 90), els quals varen realitzar un entrenament de judo recreatiu molt complet i divertit.

Els participants del dojo varen ser: M. del Mar Timoner, Marise Jara, Nicolau Vidal, Guillem Enric Durán, Miquel Alvarez, Sergi Barceló, Jose A Reyes i Xabi Pozo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: