El Dojo Muratore a Asturies i a Canal 4 ràdio

El passat divendres 9 de Març els mestres del dojo: Ponç Gelabert i Guillem Puigserver es varen desplaçar a Asturies, concretament a Avilés per participar al curs de reciclatge i actualització de jutges nacionals de katas i al I’Open Nacional de Katas Shu Taira.

El reciclatge va ser impartit pels mestres de la Comisio Nacional de Katas i va ser dividit en teóric i audiovisual el divendres a la tarda i pràctica sobre el tatami el dissabte dia 10 pel matí. El dissabte capvespre els va tocar jutjar a ambdos dues categories amb dues Katas diferents al Campionat en honor al mestre Taira.

El mateix divendres 9, el mestre Dani Domínguez va ser entrevistat pel programa de radio “sa roqueta balear” de Canal 4 Radio que va emetre en directe desde les instalacions de Cronomotor del Polígon de Manacor.

L´entrevista va ser molt divertida i entretenguda, i es va poder donar a conèixer una miqueta més el judo que s’imparteix al dojo amb les respostes del mestre Dani i de l’alumna i filla Dana Domínguez que el va acompanyar.

Cal destacar que molts judoques del club varen escoltar l´entrevista i varen disfrutar moltíssim escoltant com xerraven del seu esport a la radio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.