El Dojo Muratore a la selecció balear de Katas

El passat diumenge 25 de Març, sis professors de judo del Dojo Muratore es varen desplaçar al poliesportiu de  Sineu per prendre part de l’entrenament de la Selecció Balear de Katas que asistirà en representació de la nostres illes al Campionat d’Espanya del proper 7 d’Abril.

Aquest entrenament va ser dirigit pels mestres nacionals del dojo: Ponç Gelabert i Guillem Puigserver, ambdós jutges nacionals de katas, qui varen ajudar jutjant i observant meticulosament a totes les parelles que prendràn part a la trobada nacional per poder corregir al màxim les katas de cada una.

Quatre parelles formen l´equip balear i dues d’elles son del Dojo:

-La parella formada per dos mestres nacionals: Joana Ma. Puigserver i Llorenç Gayà, realitzaran la Kodokan Goshin Jitsu, un exercici de defensa personal moderna, amb la qual l’any passat varen aconseguir el seu millor resultat: dues medalles de bronze al Campionat d’Europa, una a la seva categoria d’edat i una altre a la final open.

L’altra parella esta formada pel mestre nacional: Dani Domínguez i el monitor Toni Sureda. Aquesta parella serà la primera vegada que competiràn junts en Katas (tècnica) pero anys anteriors ja han participat amb altres companys i han aconseguit pujar al pòdium nacional i europeu.

Cal destacar que en Toni va ser campió de Balears a la competició tradicional (lluita dret i terra) en 6 ocasions i que actualment també es un àrbitre nacional destacat, i concretament, el passat cap de setmana va ser seleccionat per arbitrar a la Super Copa d’Espanya d’Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: