El Dojo Muratore accull el reciclatge anual de Tribunal de Graus

El passat diumenge 4 de Juny, les instal·lacions del Dojo Muratore varen acollir el Reciclatge anual de Mestres, Entrenadors i Monitors de judo, essent un requisit indispensable ser Mestre Nacional i haver assistit a aquesta cita per poder formar part dels tribunals de graus de la Federacio Balear de Judo pel proper examen del mes de juliol.

El reciclatge va ser dirigit pel Mestre del Dojo i Director de l´Escola Federativa de la Federació : Ponç Gelabert i ajudat pels membres de la Comissió de l´Escola : Joana Mª Puigserver, Maribel Fernandez, Llorenç Gayà i Dani Domínguez .

Va ser un matí a on es varen poder resoldre dubtes, aclarir i repasar el temari pels propers examens de Cinturó Negre de Primer a Cinquè Dan , a més de poder veure unes demostracions de les parts més importants de les katas exigides pels exàmens.

Cal destacar que el Dojo es el Club amb més Mestres Nacionals de les Balears , concretament 5 : Ponç Gelabert Cinto Negre 7º Dan, Guillem Puigserver C.N 6ºDan, Joana Mª Puigserver C.N 6 ºDan, Dani Domínguez C.N 5º Dan i Llorenç Gayà C.N 4º Dan .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: