El Dojo Muratore aconsegueix quatre medalles de bronze al campionat d’Europa

Joana Maria Puigserver i Llorenç Gayà, dos dels cinc Mestres Nacionals del Dojo, han aconseguit un fet històric pel club: 4 medalles de bronze al Campionat d´Europa de Katas 2017, que va tenir lloc a Malta aquest passat cap de setmana els dies 6 i 7 de maig.

Aquesta parella participà a la categoria de la “Kodokan Goshin Jutsu”, una kata de defensa personal moderna amb la qual varen aconseguir la medalla de bronze al passat Campionat d´España, donant-li’s així la plaça per participar per tercer any consecutiu a l’europeu .

En primer lloc varen participar el dissabte a la seva categoria de Kata i amb el seu grup d´edat (ja que es divideixen en dos grups menys de 48 anys i més ). Varen tornar a aconseguir la tercera posició per segon any consecutiu i poguent aixi participar a “L´OPEN” que és una final entre els tres medallistes del grup de joves i els tres de majors.

Aquesta final es va fer diumenge i amb una gran igualtat de puntuacions, es varen fer amb els dos bronzes més de la final que els donaran punts pel ranking per poder participar al mundial.

Cal destacar que la nostra parella i una altra de Madrid que també han aconseguit els mateixos resultats que ells, son les úniques parelles de l´equip nacional que han pujat al pòdium per partida doble!!!
Enhorabona pel vostre esforç i dedicació!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.