El Dojo Muratore acull el reciclatge i curs de jutges de kates

Les instal·lacions del Dojo Muratore de la plaça Sant Jaume varen acollir el reciclatge i curs de jutges de kates anual el passat diumenge dia 6 d’octubre.

Aquest curs va estar organitzat per la Federació Balear de Judo i va ser dirigit pels mestres del Dojo : Ponç Gelabert (cinturó Blanc-Vermell 8è dan ) i Guillem Puigserver ( cinturó Blanc-Vermell 7è Dan).
Tots els assistents, venguts de tota Mallorca i Balears varen poder repassar i actualitzar tots els criteris i punts importants per poder avaluar els campionats de Kates a nivell Autonòmic.
Cal remarcar que varen participar tretze judokes del Dojo Muratore, la màxima participació per club, mostrant així el gran interès que tenen per l’aprenentatge i actualització de les Kates.
Cal destacar que el mateix cap de setmana, concretament el dissabte capvespre, el Dojo Muratore també va participar al Campionat de Mallorca Senior, a on l’àrbitre nacional Toni Sureda va arbitrar i el competidor Biel Galmés es va proclamar subcampió després de guanyar tots els combats menys un i quedant així classificat pel Campionat de Balears.
També varen participar a l´entrenament Federatiu de competició que es va celebrar just després del campionat,els judokes del dojo: Enric Febrer, Mar Timoner i Sergi Bueno.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: