El Dojo Muratore acull el segon Shin Gui Tai de la temporada

El passat matí del dissabte 20 de Gener, les instalacions del Dojo Muratore de la plaça de Sant Jaume es varen omplir de bat a bat amb una cinquantena de judoques procedents de la Sala de Judo Felanitx, Judo Club Palma i del Dojo.

Aquets judoques es varen reunir per disfrutar del 2n  Shin-Gi-Tai (entrenament especial de ment-tècnica-cos) i Tskinami Shiai (competició educativa) de la temporada.

Aquest entrenament especial va ser dividit en dos torns i dirigit pel mestre del Dojo, Dani Domínguez, i ajudat pels mestres de Felanitx :Toni Obrador, Pedro Marcos i Mateu Perelló de Palma .

El primer torn va ser pels judoques de 8 a 12 anys que varen gaudir d’un judo completíssim, realitzant kata, tècniques de dret i terra, defensa personal, randori, ukemis… i tot el que engloba el judo, d’una forma molt divertida i educativa .

En segon lloc va tocar als infantils i cadets (de 12 a 18 anys), els quals varen entrenar les seves tècniques especials de judo dret i terra, possant-les en pràctica a una competició específica i reglada de tal forma que evita els riscs de lesions al màxim i elimina cap tipus de pressió, ajudant de forma molt positiva a la autosuperació de cada judoka .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: