El Dojo Muratore acull el segon Shin Gui Tai i es prepara per celebrar el XXVI TROFEU ELITE 

El passat dissabte 8 de febrer, prop de cinquanta judokes venguts de Felanitx, Palma i Manacor varen omplir les instal·lacions del Dojo Muratore per celebrar el seu 2n Shin-Gui-Tai de la temporada.

Aquesta trobada va ser un entrenament especial per a judokes de 9 a 14 anys , que varen gaudir moltíssim d’una classe de judo molt completa, divertida i educativa dirigida pel mestre Dani Domínguez del Dojo i ajudat pels mestres Toni Obrador i Pedro Marcos, de la sala de Judo de Felanitx, i Pep Estelrich, mestre del CEIP Aina Moll i Marqués de Palma.

La propera cita a on es reuniran la gran majoria de judokes del dojo serà el proper diumenge dia 16 de Febrer al XXVI TROFEU ELITE MEMORIAL ADEL CASTOR  a les 10h, al Poliesportiu de l’IES de Porto Cristo.

Aquest Trofeu es pot realitzar gràcies al patrocini de la tenda d’ESPORTS ELITE, a la col·laboració de JOIERIES JUANA, FRUITES POMAR i l’AJUNTAMENT DE MANACOR i també a la gran ajuda de tots els judokes adults que assistiran per ajudar, dirigir, acompanyar i atendre a tots els judokes mes petits que participaràn a aquest tradicional festival de tècnica.

Està tothom convidat a venir i gaudir de veure molt bon judo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: