El Dojo Muratore brilla a Costitx i Calvià

El passat mes de Novembre el Mestre del Dojo , Dani Domínguez, ajudat pel seu alumne Adrian Becerra, va impartir uns tallers de judo per adults a l´escola de Costitx a on imparteix classes com a activitat extraescolar.

Aquets tallers han estat un gran èxit, a on pares i mares, mestres de l´escola i veïns de Costitx han pogut disfrutar i divertir-se amb un judo molt complet quels pot servir com a eina de defensa i superació personal.

El passat dissabte 30, darrer dia de novembre, varen participar a l’entrenament federatiu de judo competició preparatori pels propers campionats quatre judoques del Dojo: Sergi Bueno, Mika Eichler, Marti Gallardo i Enric Febrer.

El mes de desembre va comwnçar amb mes éxits pel Dojo a Calvià : Una Medalla d’or i una de plata a la primera Copa de Kates de Balears aconseguides per la parella: Inès Morey i Marise Jara a la categoría de Ju No Kata Senior i Marti Gallardo i Josep Pérez a la de Nague-No-Kata Infantil.
Cal destacar la gran participació de Mestres del Dojo com a Jutges d’aquesta 1a Copa: Ponç Gelabert ,Guillem Puigserver, Pep Bordal i Llorenç Gayà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: