El Dojo Muratore brilla a les festes de Porto Cristo

El passat diumenge 15 de juliol, el Dojo Muratore va realitzar una brillant “classe-demostració” de judo al passeig de la Sirena amb motiu de les Festes de Porto Cristo. Aquesta demostració va ser dirigida pel mestre Dani Domínguez amb la gran ajuda dels mestres: Ponç Gelabert, Llorenç Gayà i Javi Reche.

Aquesta trobada es una gran tradició del Club, ja que fa prop de 45 anys que es duu a terme i molts son els judoques que hi han participat de petits i hi segueixen participant d’adults.

En aquesta ocassió varen participar uns seixanta judoques, entre ells hi havia campions de Balears, medallistes nacionals i europeus, d’edats entre els 4 i 65 anys, els quals varen delectar a tot el públic assistent que no aturava d’aplaudir quan aquets els mostraven el seu judo complet, educatiu i divertit.
Cal destacar i agrair que aquesta demostració es posible a l’Ajuntament de Manacor i als oganitzadors de les Festes de Porto Cristo, al gran grup d’ajudants judoques adults i a la tenda EUROCARNAVALES, qui va endolcir la trobada amb uns premis ben dolços per a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.