El Dojo Muratore brilla durant un cap de setmana molt intens

El passat cap de setmana del 9 i 10 de novembre va ser un cap de setmana de moltes activitats, experiències i emocions pels judoques del Dojo Muratore :

El dissabte dia 9 va tenir lloc la tradicional demostració de Judo de les Festes de Santa Catalina , a on uns quaranta judoques del Dojo Muratore dirigits pel seu Mestre Dani Domínguez varen omplir el tatami instal·lat a la plaça de Santa Catalina per fer gaüdir a tot el públic assistent mostrant-lis el judo educatiu, complet i divertit del dojo.

El mateix dissabte, tres judoques adults del dojo varen superar a Calvià l’examen de cinturó negre 1r Dan : Dani Garcias, Andreu Servera i Pep Lluis Gallardo, acompanyats en tot moment pels seus companys Nicolau Vidal,Adam Monzó i el Mestre Ponç Gelabert.

També el mateix dissabte va viatjar a València el competidor Biel Galmés,acompanyat pel Mestre Llorenç Gayà i els judoques: Inés Morey, Cati Sureda i Sergi Bueno quel varen animar i donar suport en tot moment a la Fase Sector del Campionat d´Espanya. En Biel, que es va guanyar la plaça quedant Campió de Balears, no va porer superar els dos combats que va disputar i va tornar amb moltssimes ganes de continuar superant-se per l´any que ve porer obtenir la plaça pel nacional.

El diumenge 10 a Calvià varen participar al primer control escolar  classificatori pel Campionat de Mallorca Infanti i Cadet: Mika Eichler, Tomeu Mora, Sergi Bueno, Josep Pérez i Diego Mascaró.

Enhorabona a tots els judoques que heu participat a aquest super cap de setmana !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: