El Dojo Muratore Campió al Trofeu Iberico de Katas de Olivenza

El passat dissabte dia 10, cinc judoques del Dojo Muratore es varen desplaçar a Olivenza (Badajoz) per participar a la 2a Fase del Trofeu Ibérico de Katas, un Trofeu de Katas de Judo que junta les millors parelles de Portugal i d´Espanya .

El mestre Ponç Gelabert anava en qualitat de Jutge Nacional de Katas, qui una setmana abans havia assistit al curs de Reciclatge de Jutges de la Comisió Nacional de Katas a Madrid juntament amb el mestre Guillem Puigserver.
Com a competidors varen participar a la Kodokan Goshin Jutsu: la parella formada per Cati Sureda i Toni Mates, i la de Joana Ma Puigserver i Llorenç Gayà .
Cal destacar que na Cati i en Toni es la primera vegada que realitzen aquesta kata a una competició oficial i varen aconseguir una merescudíssima cinquena posició a tan sols 17 punts dels quarts classificats (una parella de Portugal).
Na Joana i en Llorenç, una parella que ha aconseguit tres Bronzes als Campionats d’Europa (2016 i 2017) es va proclamar campiona d’aquesta categoria.
Aquesta competició es la primera puntuable pel rànquing nacional d’aquesta temporada i ha estat una molt bona experiència per a tot l’equip.
Enhorabona i molta sort per les properes trobades!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.