El Dojo Muratore celebra amb gran èxit el seu 23è trofeu “Elite memorial Adel Castor”

El passat matí de Diumenge 19 de Febrer, el Dojo Muratore va organitzar amb gran èxit el seu XXIII TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR.

Més de 200 judoques venguts de diverses escoles de Manacor, de Porto Cristo, Son Macià, Costitx, Santanyi, Inca i Porreres es varen donar cita al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo per fer gaudir a tot el públic assistent mostrant el seu judo complet, divertit i educatiu.

Aquest trofeu es celebra en memoria d’un mestre del dojo, Adel Castor, qui va ser a més un dels introductors del Judo a Manacor.

Aquesta es una competició-demostració de tècnica a on per parelles o en grup, els alumnes mostren un exercici de katas, ukemis, defensa personal i tècniques de dret i terra davant d’un jurat del club.

Cal destacar que aquest trofeu, ja celebra la seva edició número 23 i es pot celebrar gràcies al patrocini de: La tenda INTERESPORT ELITE, el CONSELL DE MALLORCA, i a la colaboració de JOIERIES JUANA i FRUITES TONI POMAR i a la gran ajuda de tots els judoques adults i jovenets que ajuden a montar, desmontar, jutjar, acompanyar i atendre perfectament a tots els judoques un diumenge de matí per l’única i gran recompensa de veure molt feliços a tots els judoques mes petits del club, així com ells ho varen passar quan eren petits.

Enhorabona a tots els participants i ajudants i que es pugui celebrar molts anys mes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.