El Dojo Muratore celebra amb gran èxit el seu “XXVI Trofeu Élite, memorial Adel Castor”

El passat mati del diumenge 16 de febrer, el Dojo Muratore va organitzar amb gran èxit el seu “XXVI TROFEU ÉLITE MEMORIAL ADEL CASTOR”, a on prop de 200 judokes venguts de diverses escoles de Manacor, Porto Cristo, Son Macià, Sant Joan, Costitx, Santanyí, Inca i Porreres es varen trobar al Poliesportiu de l’IES de Porto Cristo per fer gaudir a tot el públic assistent, mostrant el seu judo complet, divertit i educatiu.

Aquest trofeu se celebra en memoria d’un mestre del dojo, Adel Castor, qui va ser un dels introductors del judo a Manacor.

Aquesta es una competició-demostració de tècnica en grup, a on els alumnes mostren un exercici de Kates, Ukemis, defensa personal i tècniques de dret i terra davant d’un jurat del club.

Cal destacar aquesta vint-i-sisena edició es va poder celebrar gràcies al patrocini de la tenda INTERSPORT ELITE i a la col·laboració de JOIERIES JUANA i FRUITES TONI POMAR, a més de la gran ajuda de tots els judokes adults i jovenets que ajuden a muntar, desmuntar, jutjar, acompanyar i atendre perfectament a tots els judokes un diumenge de matí. amb l’única i gran recompensa de veure molt feliços a tots els judokes mes petits del club, així com ells ho varen passar quan eren petits.

Enhorabona a tots els participants i ajudants i que es pugui celebrar molts d’anys mes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: