El Dojo Muratore celebra amb gran èxit el XII Trofeu Di

El passat diumege dia 28 de Maig ,el poliesportiu Miquel  Àngel Nadal es va omplir de bat a bat en motiu de la celebració de la XII edició del Trofeu DI, EL PETIT JUDOKA organitzat pel Dojo Muratore, patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i amb la colaboració de Joieries Juana, Hiper Centro, Fruites Pomar, Dones d´es dojo i Faqtoria Muntaner.

Aquest Trofeu amb la dedicació a Di Gelabert, qui va ser un gran judoka del Club que ens va deixar al 2006 ,es la dotzena edició, pero el Dojo realitza aquest mateix trofeu dins del el marc de Fires i Festes de Manacor des de fa 42 anys. Això es posible gràcies a la gran ajuda i col·laboració de tots els judoques adults i jovenets que formen part de la gran familia del Dojo i que no dubten en sacrificar part del seu temps lliure per fer molt feliços als judoques mes petits i veure’ls créixer i disfrutar fent el judo del Dojo.

Cal destacar la presència d´en Miquel Perelló, delegat d´Esports de Manacor, qui va fer entrega dels Trofeus als prop de 200 participants d´aquesta trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.