El Dojo Muratore celebra amb gran èxit el XIII TROFEU DI 

El passat diumenge dia 27 de maig, el poliesportiu Miquel Àngel Nadal es va omplir de bat a bat amb motiu de la celebració del XIII TROFEU DI, EL PETIT JUDOKA organitzat pel Dojo Muratore, patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i amb la col·laboració de Joieries Juana, Hiper Centro, Fruites Pomar, Dones d’es dojo, Faqtoria Muntaner, Ines Morell Fisioterapeuta i Sonsonia Centre Auditiu.

Aquest trofeu amb la dedicació a Di Gelabert , qui va ser un gran judoka del club que ens va deixar l’any 2006, es la tretzena edició, però el Dojo realitza aquest mateix trofeu din el marc de Fires i Festes de Manacor d’ençà fa 43 anys. Això es posible gràcies a la gran ajuda i col·laboració de tots els judoques adults i jovenets que formen part de la gran família del dojo, que no dubten en sacrificar part del seu temps lliure, per fer molt feliços als judoques mes petits i veure’ls créixer i gaudir fent el judo del Dojo.

Cal destacar que aquesta ha sigut l’edició amb més participants, concretament 229 inscrits, i que tots varen aconseguir el seu “Premi a l’Autosuperació” una super copa, que aconseguiren perquè saben que el més important es superar-se a un mateix.

Enhorabona a tots els participants !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.