El Dojo Muratore celebra el canvi de cinturó negre 7e Dan del mestre Guillem Puigserver

El passat dissabte dia 4 de novembre a les 18h, les instalacions del Dojo Muratore es varen omplir per celebrar el canvi de cinturó negre 7è dan del mestre Guillem Puigserver, qui una setmana abans havia aconseguit passar les proves exigides per aquest alt grau a l’examen de Calvià.

Molts son els judoques que han practicat amb ell i viscut grans experiències al seu costat, i no es volien perdre aquest gran moment a on l´esforç, dedicació i constància de prop de 40 anys practicant, ajudant i ensenyant Judo, es veuen reflectits amb aquest gran objectiu aconseguit.

Cal destacar en primer lloc l’obsequi que en Guillem va fer a tots els assistents, mostrant-lis la Koshiki-No-Kata, una de les Katas que va realitzar a l’examen i que es realitzava amb armadures dels antics samurais, i en segon, la gran festa sorpresa de després del canvi, organitzada per la seva germana Joana Ma Puigserver i carregada de moltíssims records dels anys passats.

Enhorabona Guillem!, i que d´aqui a 8 anys (que es el temps mínim de permanència per poder-se examinar) poguem celebrar el vuitè dan!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.