El Dojo Muratore celebra una gran festa per als 7 nous cinturons negres

El Dojo Muratore, el passat dijous 2 d’agost, es va omplir de bat a bat per celebrar la gran festa-celebració dels canvis de cinturó als set judokes que el passat cap de setmana 28 i 29 de juliol varen passar amb unes de les millors notes l’examen de la Federació Balear de judo.

Va ser un vespre molt emotiu on els mestres del Dojo : Ponç Gelabert, Guillem Puigserver, Dani Domínguez, Llorenç Gayà i Javi Reche varen fermar per primera vegada els nous cinturons que s’havien guanyat els set protagonistes amb el seu esforç, sacrifici i constància. Els set protagonistes varen ser: Antonia Ma Sureda, Jeremy Daniel i Lluís Llodrà que varen aconseguir el cinturó negre 1er dan, Ignasi Galmés el 2n dan, Pep Bordal el 3er dan, Toni Sureda el 4rt Dan i en Dani Domínguez el 6è Dan o Blanc-Vermell.

Cal destacar l’entrega d’unes fantàstiques plaques personalitzades als nous tres alts graus: en Toni Sureda, Pep Bordal i en Dani Domínguez per part del dojo i fetes amb moltíssim d’amor i bon gust per la Joieria Juana.

Amb aquest nou Cinturó Blanc-Vermell d’en Dani que suma el Dojo, ja són 4 els mestres del club que ho han aconseguit, i es converteix amb l’únic club de totes les Balears amb quatre mestres blanc-vermells: Ponç Gelabert, Guillem i Joana Ma Puigserver, i en Dani, qui ha aconseguit ser el judoka de totes les Balears més jove en assolir aquest alt grau .

Enhorabona a tots pel vostre esperit de superació !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.