El Dojo Muratore celebrarà el “XV Trofeu DI” des de casa

El Dojo Muratore celebrarà el “XV TROFEU DI, EL PETIT JUDOKA” , aquest pic desde casa.

Serà un trofeu diferent, a on els judokes més petits del Dojo: judokes d’entre 3 i 15 anys, participaran des de casa realitzant una fotografia, un dibuix, un video, una redacció o poema, o una presentació digital que representi un dels cinc valors que caracteritzen el judo del Dojo :Amistat, Respecte, Autocontrol, Constància i Coratge.

Tots els treballs realitzats seran publicats a les xarxes socials i premiats pels mestres del club. A més tothom podrà gaudir de l’art dels judokes més petits del dojo.

Amb aquesta iniciativa, el dojo ha volgut seguir endavant a pesar de les circumstàncies i reinventar-se adaptant-se a les noves situacions, per mostrar així com el “judo” significa “camí a la flexibilitat” (flexibilitat és la capacitat que posseeix un objecte o sistema d’adaptar-se a una nova situació)

Prop de 200 judokes del Club, gairebé de totes les escoles de Manacor, Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià, Santanyi i Costitx, prendran part a aquest trofeu que esta dedicat a en Di, un judoka del club a qui volen mantenir present i que tots el puguin conèixer i recordar pels seus valors com a judoka .

Aquest trofeu es pot dur a terme gràcies a l’ajuda i al patrocini de: Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti, Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d’es Dojo , Faqtoria Muntaner i Asegurances Javi Reche.

Ens veureu aviat a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: