El Dojo Muratore comença amb èxit les activitats federatives

El passat 21 de setembre es varen desplaçar a Menorca els mestres del Dojo : Ponç Gelabert (8è Dan), Guillem Puigserver (7èDan), Juana M. Puigserver (6èDan) i Llorenç Gayà (4t Dan) per impartir a Maó el curs de matí i tarda de l’Aula de Formació Permanent per la preparació dels examens de grau de Cinturó Negre de 1r a 6è Dan.

Allà es varen juntar uns 40 participants de la majoria dels clubs de Mallorca, Menorca i Eivissa i cal afegir que com a participants, també del Dojo varen assistir:​ Nicolau Vidal que es prepara per cinturó negre 2n Dan i Andreu Servera.

Durant aquest mes la Federació de Balears també ha organitzat diferents entrenaments federatius on han participat els següents alumnes del Dojo que han volgut aprofitar totes les ocasions per superar-se i anar preparant la nova temporada : Ines Morell, Biel Galmés, Sergi Bueno i en Lluis Llodrà .
La propera cita federativa serà els propers dies 5 i 6 d’octubre, un cap de setmana de campionat senior, entrenament federatiu i reciclatge de jutges, tot aixó just després de la primera setmana d´octubre a on el mestre Dani Domínguez (6è Dan) començarà amb l’horari d’hivern a on hi ha una gran varietat de classes per triar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: