El Dojo Muratore comença amb èxit les classes dels joves i adults

El Dojo Muratore va començar les classes regulars a les seves instal·lacions de la Plaça de Sant Jaume n 9 pels més jovenets a partir dels 12 anys i pels adults el passat dimarts 22 de setembre, complint amb el seu protocol de mesures de seguretat d’aquest nou curs 2020/21.

Aquests judokes entrenen en grups bombolla de 10 judokes, i el Govern Balear ha permès l’entrenament en contacte només entre ells. Cal destacar que les llistes per poder assistir als entrenaments es varen anar omplint ràpidament i s’estan creant noves possibilitats d’horaris perquè tothom que li faci ganes pugui assistir a classe.

Els judokes infantils començaran les classes dijous dia 1 d’octubre amb grups bombolla, sense contacte i amb la distància de seguretat i aniran adaptant-se a les normatives dictades pel Govern Balear i la Federació de forma gradual i d’acord amb la normativa.

A les classes de judo infantil encara hi ha grups a on es possible inscriure-s’hi i d’altres a on romandran en llista d’espera, pendents de poder fer nous grupets per provar el judo educatiu, complet i divertit del dojo com a activitat extraescolar d’aquest nou curs 2020/21.

El divendres 2 d’octubre tornaran a començar les classes al Poliesportiu lES de Porto Cristo amb dos grups: un de 16 h a 17 h i l’altre de 17 h a 18 h, tots els dilluns i divendres segons la seva edat i nivell.

El Dojo us convida a provar una classe quan vulgueu. Hi ha classes de judo gairebé cada dia de la setmana i per a mes informació podeu telefonar o enviar Whatsapp al 605 315 169 (Dani Domínguez), al 665 846 920 (Llorenç Gayà), 669050648 (Javi Reche-Judo Porto Cristo).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: