El Dojo Muratore comença el “XV TROFEU DI” des de casa

El Dojo Muratore aquesta darrera setmana ha començat a rebre els treballs realitzats pels seus judoques per poder participar al XV trofeu “DI, EL PETIT JUDOKA”, a casa.

Tots els judoques del dojo d’entre 3 i 14 anys, tenen fins dia 20 de maig per enviar​ una fotografia, un dibuix, un vÍdeo, una redacció, un poema o una presentació digital, que representi un dels cinc valors que carecteritzen el judo del Dojo :​ Amistat, Respecte, Autocontrol, Constància i Coratge.

Tots els treballs entregats son fantàstics, plens d’il·lusió i ganes de tornar a pràcticar el seu esport i de donar suport a tothom!.

Cal destacar que tots els mestres del Dojo estan maravellats de les obres d’art dels seus alumnes i valoren moltíssim el seu esforç i dedicació i aprofiten aquest escrit per donar-lis l’enhorabona amb majúscules, per continuar endavant, mostrant que són uns judokes exemplars que no es rendeixen davant qualsevol repte.

Recordam que aquest trofeu es pot dur a terme gràcies a l’ajuda i al patrocini de:​ L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar, Sonsonia centre auditiu, Spaguetti, Inès Morell fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d’es Dojo, Faqtoria Muntaner i Assegurances Javi Reche.

Ens veureu aviat a les xarxes socials!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: