El Dojo Muratore dirigeix el primer entrenament de têcnica de la federació

El passat capvespre de dissabte 18 de novembre, nou judoques del Dojo Muratore es varen desplaçar a Sineu per participar en el primer entrenament de têcnica de la temporada organitzat per l´Escola Federativa de la Federació Balear de Judo, organisme que vetlla pel bon nivell tècnic d’aquesta Federació, dirigida pel mestre Ponç Gelabert i de la que forman part també els mestres Guillem i Joana Mª Puigserver, Llorenç Gayà i Dani Domínguez, tots del Dojo.

Aquest entrenament va ser dirigit pels mestres Joana Ma Puigserver i Llorenç Gayà, qui després d’un suau escalfament, varen explicar la realització correcte d’una sèrie de tècniques, explicant possibles combinacions i possibles contres.

Posteriorment a aquest entrenament de tècnica se’n va realitzar un altre de competició, al qual varen assistir  quatre competidors del dojo, tenint l’oportunitat de poder entrenar amb judoques de diferents clubs de tota la nostra illa i de Menorca.

Enhorabona a tots els participants del Dojo : Marise Jara ,Ma del Mar Timoner, Inès Morell, Biel Galmés, Xabi Pozo, Guillem Enric Duran i Nicolau Vidal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.