El Dojo Muratore està preparat per començar un nou curs

El Dojo Muratore ha redactat un protocol de mesures de seguretat per a totes les seves classes de judo d’aquest nou curs 2020/21, el qual ha donat una gran seguretat a judoques, familiars i nous alumnes interessats en provar aquesta activitat per aquest nou curs.
Els judoques infantils i juvenils començaràn les classes dia 1 d’octubre al Dojo Muratore de la Plaça Sant Jaume n. 9 de Manacor​, els juvenils a partir de 12 anys ho faràn amb contacte i grups estables i els més petits començaràn amb judo sense contacte i amb la distància de seguretat i aniràn adaptant-se a les normatives dictades pel Govern Balear.
Les classes de Judo adult han continuat durant l’estiu sense contacte, a l’aire lliure, amb contacte amb una sola parella …en definitiva adaptant-se totalment a les circuntàncies que hem viscut .
Cal destacar que s´han obert les llistes​ d’inscripció als grups i ja s’han omplit un bon parell, quedant ja en llista d’espera o a altres grups molts d’alumnes que tenen moltes ganes de tornar a practicar aquest gran esport.

El Dojo vos convida a probar una classe quan volgueu , hi ha classes de judo casi cada dia de la setmana i per a mes informació poreu cridar o enviar wassap al 605 315 169 (Dani Domínguez )o al 665 846 920 (Llorenç Gayà)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: