El Dojo Muratore imparteix uns tallers-demostració de Judo a La Salle i Sant Francesc de Manacor

El mestre del Dojo, Dani Domínguez, aquesta setmana del 17 al 21 de setembre ha realitzat uns tallers-demostració de judo a les escoles de La Salle i Sant Francesc.

Tots els nins i nines d´infantil i gairebé tota primària han disfrutat del seu judo complet, educatiu i divertit gràcies a l´ajuda i col·laboració de la direcció de les escoles i els mestres d’educació física del centre.

Amb aquest nou curs escolar, en Dani farà 22 anys que ensenya judo a aquestes escoles com a activitat extraescolar i molts son els nins i nines que trien aquest esport un any més, poguent combinar els horaris de judo a l’escola de 12h a 13h amb gairebé tots els capvespres al dojo (Plaça Sant Jaume, 9)​ ​ ​

Cal destacar, que com l’any passat, una de les cosses que ha tornat sorprendre més​ als nins/es d’aquestes demostracions han estat: veure a en Dani amb el cinturó Blanc-Vermell ja que tots es pensen que el Cinturó Negre es el darrer. Ell mateix els hi ha explicat que després de 20 anys de Cinturó Negre, a l´estiu passat es va porer examinar i superar molt satisfactòriament totes les proves exigides per aquest alt grau : Cinturó Negre 6è dan o el que és el mateix cinturó Blanc-Vermell. Ara molts veuen com a objectiu no només arribar a ser Cinturó Negre sino que volen arribar a ser Cinturó Blanc-Vermell !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: