El Dojo Muratore mostra el seu judo a les escoles

El Dojo Muratore, durant aquest final de setembre esta mostrant el seu judo a diverses escoles de Manacor, Costitx i Ariany. Un Judo molt divertit, complet i educatiu que tots els nins han pogut conèixer i gaudir i que si volen aprofundir i continuar aprenguent podràn fer-ho a les escoles o al club (situat a la Plaça Sant Jaume de Manacor, a on pot anar a provar tothom).

El Mestre Dani Domínguez va dirigir les demostracions de les Escoles de La Salle i de Sant Francesc, dues escoles on aquest curs ja farà 20 anys que ell imparteix classes al mateix col-legi com activitat extraescolar i d´on han sortit molts Cinturons negres, Campions de Balears, monitors de judo i medallistes nacionals e internacionals (Llorenç Gayà, bronze al Campionat d’Europa de Katas) i el que és el més important, han sortit persones amb uns valors que els ajudaràn per a tota la seva vida com son: Autosuperació, autocontrol, amistat, coratge, respecte …i molts més .

El Professor Miquel Vanrell va ser l’encarregat de les demostracions a les escoles de Costitx i Ariany, dues escoles petites on el judo del dojo te una gran acceptació i participació. A Costitx es va començar l´any passat a impartir classes com activitats extraescolars amb un gran grup d´interessats que es va mantenir tot el curs i que aquest any volen repetir i continuar superant-se, i Ariany serà la gran novetat d’aquest nou curs a més de continuar amb les classes a Porto Cristo, Son Macià i Porreres.

Enhorabona i bon nou curs escolar !!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.