El Dojo Muratore participa a les activitats de la Federació Balear de Judo

El passat dissabte dia 21 de novembre el Dojo Muratore va ser present a dos actes de la Federació Balear de Judo. Hem de destacar que amb l’actual situació de confinament que ha conviscut amb els manacorins són activitats que permeten la sortida dels esportistes.

La primera de les activitats que hem de destacar és la presència de 5 judokes del club, de les categories infantils i cadets, que varen participar al 1r Control Escolar de la temporada a les instal·lacions municipals de Calvià. Aquests esportistes són: n’Enric Febrer, que essent el seu primer any d’infantil, va guanyar els diferents combats que va disputar. En Diego Mascarò, que entrena amb el grup que el Dojo Muratore té a Porto Cristo, va perdre els combats que va tenir a la categoria cadet, en Mika Eichler, que també era el seu primer any cadet, també va perdre els seus combats, els dos varen estar contents i motivats encara que haguessin perdut els seus combats. En Biel Mascarò, va tornar a la competició després de dos anys de no participació, va guanyar els seus combats, mentre que en Sergi Bueno, que durant la pandèmia a baixat de pes, va perdre un combat i en va guanyar un altre. Segur que seguiran esforçant-se per seguir aprenent i millorar-se a ells mateixos.

La segona referència va dur als professors del Dojo Muratore a realitzar el curs de l’Aula de Formació Permanent a Eivissa. A les instal·lacions municipals de “Ca’n Coix” a Sant Antoni de Portmany. Els professors Ponç Gelabert, Director de l’Escola Federativa de Balears, i en Llorenç Gayà, membre de l’Escola Federativa de Balears i ambdós professors del Club Dojo Muratore. Es varen fer tres exàmens, 2 de 1r DAN i un de 5è DAN, els tres amb un molt bon nivell tècnic. Cal destacar que al club també el va impartir en Vicenç Ramón, membre de l’Escola Federativa i grau més alt d’Eivissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: