El Dojo Muratore participa a una prova pilot internacional per poder tornar a la competició

El passat dissabte dia 30 de gener es va dur a terme una primera prova pilot de la Federació Europea de Judo (EJU). Es varen reunir una representació dels jutges internacionals de Kates de les diferents federacions nacionals per poder acordar els punts que havia de tenir un reinici de la competició segura. Després d’aquesta primera prova es va acordar realitzar la prova definitiva el dia 6 de febrer. A aquesta prova han estat convocats els dos jutges internacionals que té el Dojo Muratore: Ponç Gelabert i Guiem Puigserver.

Cal recordar que el Dojo Muratore és dels pocs clubs del territori estatal que compta amb dos jutges internacionals en actiu. A més, el club compta amb diferents parelles que competeixen a nivell estatal i a nivell internacional.

A la prova del proper dissabte dia 4 de febrer es donaran cita els jutges internacionals dels diferents països membres de la EJU. La proposta de la comissió europea es aconseguir realitzar diferents competicions a distància a través de videocompeticions i que els jutges internacionals puguin jutjar en temps real les diferents execucions tècniques. Abans de poder anunciar les competicions la Comissió Internacional vol comptar amb un sistema apte i eficient per poder garantir la retornada a la competició de forma segura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: