El Dojo Muratore participa al Festival de la Federació 

Aquest passat diumenge, un grup d’alumnes infantils del Dojo Muratore es varen desplaçar al Poliesportiu Germans Escales de Palma per a participar en el Festival Infantil organitzat per la Federació Balear de Judo acompanyats dels seus professors Ponç Gelabert, Francisco Javier Reche, Llorenç Gayà i Antoni Matas. Gran èxit d’organització i de participació, amb la majoria de clubs de Mallorca.

Donada la gran assistència, els participants es van dividir en dos torns i en la pista es van muntar tres castells inflables i un tatami en el qual es realitzaven jocs de coordinació i de tècniques de Judo. Cadascun dels dos grups va estar per espai d’una hora gaudint intensament amb la col·laboració i ajuda dels professors. Finalment els participants van rebre de la Federació de Judo una samarreta commemorativa del Festival.

La propera cita pels judoques del Dojo serà el proper diumenge dia 10 de febrer al Poliesportiu de I’ES de Porto Cristo a les10h, a on el club organitza el seu festival de tècnica: TROFEU ELITE ,MEMORIAL ADEL CASTOR. hi estau tots convidats a venir a veurel i gaudir!

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: