El Dojo Muratore participa al “Festival Online” de la Federació Balear de Judo

La Federació Balear de Judo a través del seu Departament de Judo Infantil, dirigit per Llorenç Gayà i l’Escola Federativa que dirigeix Ponç Gelabert han organitzat un festival online en el que participen nins i nines de la majoria de clubs de judo de Balears.

Degut a les limitacions provocades per la situació sanitària i a no poder practicar amb altres judoques, els participants graven un vídeo, en el que executen diverses tècniques de forma individual, i ho envien a la federació. La Federació, amb els seus tècnics revisen els vídeos, i entregarà un obsequi de la federació que segurament serà molt preuat pels petits judoques. Tot i la pandèmia, els nostres judoques segueixen actius, són dignes hereus de tantes generacions de judoques del Dojo Muratore, que des de fa gairebé 50 anys, fent front a les diverses adversitats, han sortit endavant.

Els nostres valents participants són: Claudio Jesús de Paola, Alicia María Galmés, Alessandra María de Paola, Pau Sansó, Neus Caldentey, Juan Carlos Carrillo, Andreu Riera, Sebastià Riera, Aleix Gayà, Pau Caldentey, Miquel Álvarez, Alex Pina, Noa Pina, Mar Rodrigo, Emma Rodrigo, Emma Llull, Xavi Llull, Alejandro de Avila, Joan Truyols, Samuel Cañizares, Daniel Mascaró y Pau Máscaró.
A tots ells enhorabona per la seva constància i el seu excel·lent treball.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: